TRAININGEN

Als Access Bars® Facilitator geef ik graag op een lichte en speelse wijze de magische tools en technieken van de Access Consciousness® aan jou door. 
Access Bars®  zijn 32 punten op je hoofd, die door een zachte aanraking hun gemak creëren in verschillende gebieden van je leven. 
Deze punten wissen alle overwegingen, emoties, gedachten en gevoelens, die je beperken waardoor er rust en ruimte ontstaat om werkelijk te ontspannen.
Door in een dag deze techniek te leren kun jij de verandering zijn voor jezelf, je lichaam, je gezin, je omgeving of je bedrijf.

De Access tools zijn als een soort toverstafje voor je dagelijks leven. Ze geven je met totaal gemak, rust, ontspanning, plezier en vreugde. 

Je kan de hele dag ontspannen en opladen om herboren naar huis te gaan. Wat als deze dag een cadeau zou zijn voor de rest van je leven? 


De Bars zijn ook heel geschikt voor kinderen. Het helpt ze met meer gemak en plezier op school , beter slapen, minder driftbuien, 
minder hoofdpijn, meer gemak met emotionele en sociale situaties. Veel gezinnen ervaren dit als een wonderlijke bijdrage.


Wat ontvang jij tijdens een Access Bars® Class?
Tijdens deze eendaagse, hand-on Class leer je Acces Bars® door twee keer een Bars sessie te geven en twee keer een Bars sessie te ontvangen.
Je ontvangt een Bars manual en een Bars "Head Chart" en een Certificaat om met gemak zelf Bars sessies te geven in je praktijk of gezin.
We kijken een filmpje met uitleg van de grondleggers van Access Consciousness - Gary Douglas en Dr. Dain Heer.
Je krijgt van mij uitleg over de inhoud van de Bars manual en je mag de hele dag vragen stellen.
De hele dag staat er koffie, thee met lekkernijen klaar en een soep voor de lunch en iedereen krijgt een verrassing mee.
 
Na de lesdag kan je altijd bij mij terecht voor vragen en gaat mijn begeleiding gewoon door. 
Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan de swap groep voor uitwisselingen en een besloten fb groep.

Ook kun je kiezen om een prive class voor minimaal twee personen te overleggen.
Wat is er voor jou mogelijk op locatie of bij je thuis?

Jouw bijdrage is 300 euro als je voor de eerste keer een Access Bars Class volgt. De tweede en derde keer is de bijdrage 150 euro.
Kinderen tot 16 jaar doen onder begeleiding van een ouder of verzorger GRATIS mee aan de Class. Ze ontvangen geen handboek.
Jeugd van 16 en 17 jaar betalen 150 euro en ontvangen wel een handboek. Deze bedragen zijn vastgesteld door AccesConsciousness®