OVER JANNIE

Mijn naam is Jannie de Jonge van der Veen, ik ben getrouwd en moeder van een studerende zoon. In mijn praktijk en op locatie geef ik behandelingen, sessies, workshops, intro's en trainingen. Mijn creaties ontstaan vanuit mijn beroep als Access Consciousness® Bars Facilitator, Access Consciousness® Energetic Facelift & Bodyproces Practitioner, Chi ambassadeur en Aromasseur, Aromatherapeute en Huidspecialist.

Vanaf mijn kinderjaren vond ik al het heerlijk om in de natuur te zijn. Dagelijks ben ik nog steeds blij met alles wat de natuur geeft voor onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Jarenlang heb ik veel ervaring en kennis opgedaan over natuurlijke verzorging en de werking van ons lichaam met Aromatherapie, Shiatsu Kosmetiek, Reiki, Touch for Health, Bloesemremedies en Celzouten en Geometrie. 

Ik kwam in aanraking met de Energetic Therapie van Janosh, en vervolgens met Access Consciousness┬«. Beide zijn simpele en krachtige bewustzijnstechnieken. Ik ontdekte dat er veel meer mogelijk is, door het afstemmen op ons lichaam met eenvoudige aanrakingen. 
Met ons lichaam als instrument voor rust, ruimte loslaten, ontspanning, ontvangen, vitaliteit, verjonging, heling en zoveel meer.
Inmiddels is mijn Access Consciousness┬« gereedschapskist mooi gevuld met tools en technieken. Het geeft mij zoveel energie en blijdschap, die ik graag doorgeef. Elke dag ben ik dankbaar voor de ervaringen in mijn omgeving en praktijk.  

Acces2You geeft je mogelijkheden voor meer gemak, vreugde, plezier, bewustzijn in je leven.
Wil jij ook volledig kunnen ontspannen in verbinding met je lichaam? 

Mag ik je uitnodigen om te stralen van binnen en van buiten...