Access Consciousness®
 
 
  

Wat is één ding dat we allemaal gemeen hebben? We hebben een lichaam.In de zoektocht en reis naar het bewustzijn en het verlangen naar meer, worden onze lichamen vaak over het hoofd gezien of belast. Wat als onze lichamen een grote bijdrage zouden zijn in het veranderen van onze levens?
   
Herinner jij je het laatste moment van je leven waarin je je volkomen ontspannen en gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het iets te lang geleden sinds je genegenheid en vriendelijkheid hebt ontvangen, zonder enig oordeel over je lichaam of zijn?

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun leven te veranderen. Zoals een betere gezondheid, goede nachtrust, verbetering van het gewicht, betere seks en relaties, loslaten van angst, minder stress en zoveel meer? 
FIND A CLASS NEAR YOU

Kan jij je een wereld voorstellen waarin niemand oordeelt over zichzelf of anderen als juist of verkeerd, goed, of slecht maar waarin iedereen liever een totale acceptatie heeft voor henzelf en anderen? Hoe anders zou deze wereld zijn als er geen waarde lag in veroordeling, maar juist in aanwezigheid van mensen die zichzelf zijn, wetende wat voor hen waar is en die een leven leiden van gemak, vreugde en glorie. Dit zijn slechts enkele aspecten die je kan ontvangen in een Bars® sessie of meedoet aan een Bars® Class.